FLEUR HAVERS

Mr. F. Havers (Fleur)

 Mr. Fleur Havers rondde in 2011 haar studie Rechtsgeleerdheid af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is sinds 2016 advocaat in Deventer, gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en paard & recht. Fleur is bij verschillende klachtencommissies (o.a. bij een hogeschool en een zorginstelling) lid of secretaris. Zij behandelt regelmatig klachten op het gebied van ongewenste omgangsvormen.

Fleur heeft juridische ervaring opgedaan bij de Stichting Aanpak Financieel-Economische Criminaliteit in Nederland (SAFECIN) op het gebied van acquisitiefraude bij midden- en kleinbedrijven. Proceservaring heeft Fleur opgedaan als jurist bij EUclaim. Fleur voerde procedures voor vertraagde luchtvaartpassagiers, om schadevergoeding wegens vertraging te claimen op basis van Europese regelgeving.

In haar vrije tijd speelt Fleur graag een potje bedrijfshockey of gaat zij te paard het bos in. Ook reist zij graag af naar China of Italië waar zij een half jaar respectievelijk Chinees en rechtsgeleerdheid studeerde.

Esther is jurist, gespecialiseerd in arbeidsrecht, mediator en vertrouwenspersoon. Zij heeft ruime ervaring in de mediawereld. 

Brigitte is advocaat en mediator. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Zij is veel werkzaam binnen de zorg.

Fleur is advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Zij heeft ervaring in de transport branche.